! Bila Si Gadis Berbicara !: mimpi kena kencing?

Friday, 28 October 2011

mimpi kena kencing?






 Selamat pagi..  dipagi2 yang harmoni ni walaupun matahari dah hampir naik atas kepala , aku memulakan bait2 ayat untuk melengkapkan entry aku ni .. heee.. aku nak share pasal mimpi aku malam tadi.err..mungkin juga mimpi pagi tadi.. sebab aku tido je da 5 pagi . haha.

Sedang lena diulit mimpi ,walaupun aku tak ingat ape yang aku mimpi sebenarnya,tbe2 terasa ade satu suara halus yang macam berbual2 dengan aku.Macam suara sorang kawan aku yang bukan main suka bergosip tu walaupun die lelaki,sume gosip2 die tau.macam pompuan da kadang2. 
 Adakah tanggapan aku yang selalu anggap die tu kaki gosip membuatkan die termasuk dalam mimpi aku yang boleh dikatakan mengarut tu .. kan ? haha.

Nak tau ape yang mimpi tu beritahu. Die beritahu aku aku ni dah kena KENCING !!  hahaha..  bak kate seorang kawan aku  .. Shahrul Razif  ni.. haha..  amek ko aku mention name ko lagi .. huhu.Definisi KENCING menurut beliau ialah kena tipu ye bukan membuang air pulak tau.haha

Bangun2 je ape yang aku buat ialah segera mencapai laptop then bukak FACEBOOK la..  mencari perempuan yang dimaksudkan . Tapi si lelaki punya facebook tidak jumpe. Sebab name yang suara tu beritahu agak pelik ..  Ade ke  "TIZ" ..  haha.. mungkin juga sebab malam td aku sibuk duk cerita2 pasal si tiz zaqyah tu kot  tu yang termasuk dalam mimpi.

Sedang2 menyiasat hal berkaitan mimpi tu..aku telah membuat keputusan untuk menghentikan penyiasatan aku tu selepas menjadi stalker yang psycho tadi sebab aku tak jumpe sebarang bukti yang releven..

Tapi aku still kena berjage2 sebab macam ade kesinambungan antara mimpi aku yang mungkin mengarut tu dengan realiti ni .Kenape?  takut kena KENCINGGG  ..  huhu.. sYHHH..  x boleh dihebahkan . 
ini saje lah nukilan dari aku dalam keadaan yang sangat hina dan dina ini sebab x mandi lagi.. hahaha..  




::  mimpi melihat api membawa petanda baik.. betol ke??  ::




   
Suka Entry ni? Like la !!

2 comments:

Budak Kampung said...
This comment has been removed by the author.
AkuBudakKampung.com said...

nice lah,,,,btol ke cite ni??
aku takot lah kna kencing..
bucuk!!!"bhahahah!!