! Bila Si Gadis Berbicara !: Kau memang tak gune !!!

Friday, 21 October 2011

Kau memang tak gune !!!






Bergaduh kat khalayak ramai
Agak2 ape persepsi orang kat kite ?hahaha
Mungkin bile tengah marah kite tak dapat nak kawal diri kan.
Dowg mesti pk lantak orang la kan nak kate kite meroyan ke ape dengan harapan orang lain faham dengan situasi kite yang kononnye tgh frust menonggeng la kan.haha
Jum join aku tengok video ni   ..  LAYANNNN  ....





  • Kesian kan awek ni  .. ape yang aku dengar melalui video ni, die gado dengan boyfriend die sebab boyfriend die ade perempuan lain ..
  • Nampak macam menderita sangat je kan die lepas tau boyfriend die ade simpan perempuan lain .       KESIAAAAANNN sgt kan . huhuhu.. 
  • Macam tu lah lelaki HABIS MADU SEPAH DIBUANG  !!!!  KANNN  !!!!   

:: x pyah ade boyfriend lagi senang :p







Suka Entry ni? Like la !!

0 comments: