! Bila Si Gadis Berbicara !: jangan gedik sangat la !!

Sunday, 30 October 2011

jangan gedik sangat la !!




Tengah2 syok meneliti status2 kawan2 kat fb sambil mengLIKE2 dengan seronoknya.Terpandang lah satu album yang agak menarik perhatian aku.Diupload oleh kawan kat FB.Oke..aku tak kenal die.! Tengok gaye macam still budak2 sekolah form 1 ,2 yang baru2 blaja nak kapel ni.
Menjengkelkan tau x budak2 kecik cmtu gne kata ganti nama  PAPA MAMA. What? aku jeles ??  haha.. x mungkin.. seriously MELUAT..memang aku tengah mengutuk .. lalalalala


Oke.. nak tau ape album yang budak tu upload??  Gambo2 barang pemberian BF kesygan yang setakat berapa sen tu.. cehh .xpyah la nk tayang sgt dik oi.
Bukan beratus pun.Apatah lagi beribu kan . Kelakar!!  Ntah2 beli pon gne duit mak bapak ..KANNN... 


Pastu tulis kat description pic tu macam2.. alalala..comel la ko dik.Ditambah dengan ejaan ko tu yang manjeeeee + sweeeeetttt gituuu..  kelasss ko dik. bpe lme amik mase ubah2 ejaan sampai jadi unik cmtu?? haaaa..
Tapi sebenarnye benda2 yang 'unik' cmtu lah yang kite suke tengok kan. 


Tapi tak pe la dik. Dah name pun kat FACEBOOK .suke hati lah nk share ape2 pun kan .. Xde undang2 yang mengikat pun  ..:) 


Aku pun jeles sebenarnya ni ..jum2  aku nak tayang 'BARANG' from my sweetie papa..  muah..muah muahh (errr...menyampah !! )


coklawt owg bagy.syg nyewww nawk mamam.nanak nanak!!.
nawk simpawn jewwww..

Haaaaa..  bertuah sungguh aku ..  siap ade harge lagi 20sen je  ..  haaaa.. untung x untung kannn!!!  


 :: tak ade pemberian yang lebih bermkne selain kasih sayang ::







Suka Entry ni? Like la !!

2 comments:

AkuBudakKampung.com said...

huhu...
untung lah org tersyg yang beri

_mauhaha_corner said...

hehe~~biase la tue..bebudak baru nk blaja melihat dunia..layan jew..:)))