! Bila Si Gadis Berbicara !: December 2012

Wednesday, 12 December 2012

speechless ~~~







Hello readers ...disaat menaip entry ni aku sedang dengar lagu raya Nazam Lebaran ...errrr...pelik -_- 

Ok.. back to the main topic...  speechless ? kenape? ayat tu lah aku gambarkan pada blog aku yang dah hampir berhabuk akibat malas nak mengupdate.. terlalu banyak benda yang diupdate sampaikan jadi tak tahu nk update ape... speechless la kan..sukar nak diungkapkan  ... ZzzZZZ...


Saat mengupdate entry ni terasa otak tersangat serabut... tensionn.  tak pasti apa masalah aku sebenarnya.. sedihh.. menangis tiba-tiba kekadang.. terasa macam orang gila pun ada .. 

Dulu before masuk U ni... terasa sangat tak sabar nak tinggalkan kehidupan bekerja..kehidupan kat rumah... bosan sebab takde kurang masalah .. kerja kat kedai roti dulu tu aku rasakan sangat tension sebab takde kerja.. duduk main facebook dgn bermesej je.. lololololol.. tapi sekarang aku nak macam tu balik bole ??? huhuhu.. 

Setelah dikenal pasti aku rasa aku homesick kot.. takde semangat nak pergi kelas..tapi still pergi ok.. =D study pun macam malas2 je.. hewhewhew.. (ketawa gedik) ...nak mengADD dan menDROP subjek untuk sem 2 nanti pun malassssss.. heiheii... aku dah kemaruk nak kawen agaknye... kuikuikui -_- 

Tapi bila diperhatikan sekejap je kot nak masuk sem 2 dah.. sabar lah wahai hati... aku tak duga kehidupan kat U ni banyak cabarannya.. (yeke??? ) 

 dah lah UUM ni  jauh dari rumah.. imagine lah naik bas nak balik saje pun dah setengah hari...? selamat balik masih ada punggung lagi =D 

Selalu juga mimpi yang UUM ni sebelah rumah aku je.. kan seronok if mimpi tu jadi kenyataan..saat ni lah macam terasa kan best ade pintu kemana-mana saja Doremon tu.. hohoiii... tibe-
tibe rindu nak tengok Doremon.. uHHhHH..sedihh :'( 

Apa2 pun.. 20hb Disember ni ...habis je kelas aku nak cabut dari Kedah ni.. sayonara lah... !!!! hohoohohho.. balik sorang2 .. 

kan best kalau bas yang aku nak naik nanti ada katil kat dalam dia.. macam ni pun ok lah..hohoho


              
                 



Kalau bole aku nak driver bas tu rupa dia macam mamat kat bawah ni ... jeng jeng... 


                                            


Ok .. tu je impian aku..  hahhaa .. bye =D



.







Suka Entry ni? Like la !!