! Bila Si Gadis Berbicara !: June 2012

Friday, 29 June 2012

Contoh-contoh caption gambar yang annoying kat Facebook



Setelah sehari 24 jam mengonline Fb tanpa rase jemu dan segan silunya.. sebenarnya aku suke duk perhati pic2 yang dipost kat Fb.. actually aku suke bace caption2 diorang je.. hehe.. dan aku rase macam nak hempas je laptop ataupun henfon aku kalau dorang2 post pic tanpa caption.. arghhh.. haha..ok.. aku pun annoying.. =_=


Ok.. meh aku nak duk tunjuk antara pic2 yang menggunakan caption yang agak annoying mahupun gedik itu.. aku gune pic2 aku yer.. gune pic2 kome kang mahu aku kena saman nanti.. hahaha..


readyyy...   ok.. 1... 2... 3  ..nahh !


Excuse me... no makeup.. no edit okey..
 * haha.. sebenarnye nak duk tunjuk muke natural la kan.. ..xsuke makeup.. x suke edit..kengkunun sambil2 nak memerli budak2 perempuan lain yang suke pakai makeup tebal2.. n tunggu comment yang berbaur pujian seperti ini : 


" awak tetap nampak sangat gojes without makeup.. " 


eah2 .. tapi pic atas ni memang tak edit langsung tau..(sebenarnye aku pun same gak.. hahaha )
tu tengok.. ade tuala hingus sape ntah.. wakakaka..


saya dah gemuk ! achaner ni? terpakselah diet :(


* Cari pic yang paling slim river sambil meletakkan caption " saya dah gemuk " sambil buat smiley muke sedeyyy.. dan tunggu comment cmni :


" awak slim lah.. mana ade gemuk"


saya biasa2 je.. tak secantik awak-awak pun 
* Post gambar yang kite rase paling cun la mengalahkan pic Nora Danish.. then cakap " saya tak cantik macam awak ". sambil mengharapkan kawan2 perempuan yang lain kate.. 

" eah.. xla.. awak lebih cantik dari saya meh " 

With my bff.. Bedah.. comel kan die..
saya tak secomel die ..

* sambil menunggu komen dari kengkawan yang lain atau Bedah sendiri yang mengatakan sedemikian :

" mane ade sayangsss.. u pun comell :) "



Budak gedik snap pic ..

* tanpa sempat orang lain mengatakan beliau gedik.. terlebih dahulu meletakkan caption sedemikian rupe..


suke like,comment tau.. !
. tak suke kau boleh pergi mati/unfriend aku/block aku/hide dari news feed..
ado aku kesahh?


* tetiba nak mengamuk tak tentu hala.. elok2 orang nak suke jadi tak suke lak.. hahaha..


okey.. thats all.. hehe.. ala.. sebenarnya bende ni tak annoying pun.. tapi best..kekadang kelakar pun ade..hehe.. sebenarnya aku tak kutuk korang je.. aku kutuk diri sendiri jugak.. hahaha..bukti? tu ke kan pic2 aku sendiri.. lalalala.. dan terkadang  ade  jugak ape aku post pic caption gedik2 ..errr.. terkadang ke selalu? hahaha.. ado aku kesah?  ( annoying ) hahaha :D 


k.. bhaiiii .. :D



.

Suka Entry ni? Like la !!

Wednesday, 27 June 2012

Bila tiba musim bola.. mesti jadi macam ni !











sumber dipinjam dan diedit sikit2 daripada : http://azmeerahmadshahruddin.blogspot.com/


.
Suka Entry ni? Like la !!