! Bila Si Gadis Berbicara !: damn miss u laa ..

Monday, 24 October 2011

damn miss u laa ..


Aku rinduuu  die  !!!!!!!
Tidur tak basah mandi x lena dibuatnye ..  (kih3)
Tapi masalahnye sape yang aku rindu ni ?? ??
Dalam entry ni x kan nk britahu kan ..  hahaha..  mahal ni nak mention name die  :p
( hahaha..  perasan artis pulak dak ni kan .. lalalalalala)
Oke aku just gelarkan die sebagai mr.E bukan name sebenar.. 
 Huruf E tu xde kaitan pon dengan name die
so x pyah la berangan2 nk main roda impian lak.. (kih3)  KANNN !!!
Eah2 . bagi tunjuk gambo la.. penat aku edit gambo2 ala2 perompak ni kan ..  rugi kalau x publish  ..  heeee





Selalu ckp die monyet yang joget kat klip lazy song bruno mars ..
 hahaha


taken at : Dataran Batu Pahat
Mase ni baru je bpe hari couple :p 

Taken at Dataran Batu Pahat
mase ni ade konsert ape nta :p 

  tengok2 pic atas ni ..  mase ni memang kiteorang plan nak pkai baju same purple ..jalan2 tengok bukan kteorang je kapel yang pakai bju warna tema yang same..  ramai rupenye  ..  hahaha.. Baru nak nampak special sikit kan .. hahaha


taken at :  errr..dalam kereta lah kan :p

Tapi ni semua cerita dulu .. sekarang semuanya dah berakhir 
..Kenape clash ? heee..
saje nak jdi kawan sebab hubungan sebagai kawan sebenarnya lebih kekal berbanding kapel yang mungkin akan mencetus pgaduhan satu hari nanti.Ble dah gaduh, hubungan terhenti sampai situ je..  rugi la kan ..
 kalau kawan ..  xde lah merajuk2, jeles2,kongkong2 semua kan? betol?
bile dah ready terus je kahwin .. Setuju x dengan fakta aku ni??  hahaha..



Btw ni baju kapel kteorang yang tak sempat nak siap pon ..
 sedih kan ..  hahaha



oke..  mengenai status perhubungan kiteorang pulak sekarang ni..  just kawan sahaja . 
Mungkin jgak sebagai teman .. 

:: masih termimpi untuk ade boyfriend macam Kamal Adli ..  heeee

comelnyee  ..aduhai  !


                      ::entry ni gedik gile kann..  isyyy..  malu2 ..  :p




Suka Entry ni? Like la !!

5 comments:

Mimi Marilyn said...

ni katak ungu ke?

Asnie said...

hehe..betul 2 sy sokong..hubungan persahabtan tue ag bermakne sebenarnye..nice one =)

_mauhaha_corner said...

sweet nye dapat kawan cmnie...:))

norhidayah sukri said...

hehehehe .. thanks
:))

miss nazihah said...

nice :))