! Bila Si Gadis Berbicara !: Kesilapan dalam filem Ombak Rindu

Saturday, 31 December 2011

Kesilapan dalam filem Ombak Rindu

.






4 DIS 2011 duk g tengok movie Ombak Rindu . Memang pas tengok aku ade la terperasan beberapa kesilapan dalam filem. Boleh dikatakan agak banyak. Tapi aku akan senaraikan beberapa sahaja kesilapan yang aku nampak ok . . 


Air pasang muncul tibe2 .sekelip mata je..heran den 


 yang ni paling aku perasan sangat.Haris kol Izzah gune tepon rumah.
Tapi kat fon Izah kuo no henfon .macam 019 macam 016 la..
 xkisah ,yang penting no fon..Mungkin no tepon rumah die mmg mcm no fon kot.hihi.
Lagi satu,si Izzah ni siap bole save tepon rumah tu dgn name Abg Haris
sedangkan kat 1 shot (tiada gambar) mase dorg duk men kejar2 kat ladang teh.
Haris duk kol Izzah sblm eksiden tapi kat fon Izzah die x save pon no hasben die
walaupun dorg dah jd suami isteri.Tapi no rumah yg xsllu atau xprnh cntect tu die bole save.

Tong sampah tu hilang tibe2 . kemanakah perginya? mauk lubang jamban kah ? hahha
                                                                               
Lepas si Haris ni duk berhujan sbb tolong Izzah.
Die trus pergi masuk club dgn keadaan yang amat kering dan segak 


mase Izzah jumpa kucing tu..Kucing tu kecik lagi.
Beberapa hari lepas tu..kucing ni dah besar .
Die bg makan friskies banyak kot.Macam Marie.. huhui :D
Ade sekumpulan keluarga dtg duk tgk kereta Hariz yang terjunam tu.
Dari mne datangnya dorang? padahal tgh kat cerun2 bukit tu .



Segala info n gambar ni aku peroleh daripada http://goofspotonfilm.blogspot.com/
sangat rajin n peka terhadap kesalahan..
Untuk tengok lebih banyak lagi kesilapan boleh pergi sini 
                               http://goofspotonfilm.blogspot.com/2011/12/ombak-rindu-2011.html


Ni pulak antara kesilapan yang paling aku tak puas hati n aku perasan .Pasal jam tangan Izzah .Tadi aku duk tgk balik filem ni n cri part yg menimbulkan keraguan tu.Agak payah untuk aku dok pause2 video n print screen.nk edit ag .. hahaha (kate2 org malas) mmg aku solute lah kat admin  http://goofspotonfilm.blogspot.com/ . 

tgk jam die.Mase mula2 datang Kl ,jam die jam bentuk petak mmg untuk perempuan .
Mase die ckp nk tukar tu aku pelik gak.Xkan si Aaron nk pkai jam buruk n jam perempuan Maya tu kot
Tapi aku terkejut bile jam Maya bertukar jadi bentuk bulat lak n mmg ala2 jam lelaki.Hahaha.mungkin Si Izzah ade banyak jam kot.Cmtu lah persepsi aku .lalalala .



  Ok. sekian sahaja entry aku. Pada yang belum tengok Ombak Rindu tu aku dah reupload balik video tu kat Youtube .Bagi mengelakkan kene block aku tukar tajuk pada Ongbak Rindu .. wawawawa..Jahatnya aku .Bole tgk kat sini :      
                                     
                                                                                                                           



 Setiap manusia x lepas drp melakukan kesilapan.Kita manusia bukanlah sempurna mane pun :)







Suka Entry ni? Like la !!

4 comments:

Ain Zuhairi said...

byk betul kesilapan. tp ade jugak yg x perasan, hehe.

_mauhaha_corner said...

a,ah la..bru prasan..hehe~~~

Mimi Marilyn said...

lagi satu yg buku datuk sufiah terbalik tuh...keh8888

Honey Kumicky said...

emm...kesilapan 2 x mencacatkan skill lakonan mereka pon...x perlu la kita pertikaikan...