! Bila Si Gadis Berbicara !: home sweet home .. aku tak mau kerja !!!!

Tuesday, 20 December 2011

home sweet home .. aku tak mau kerja !!!!


4.40 am
Tatkala aku menaip entry ni sesungguhnya mata aku sangat berat dan mengantok la sey..  huhu.. 

ok.. dah lebih kurang seminggu abes exam .. aku still duk uma n x menyimpan apa2 impian ..i mean perancangan yang tetap sama ade nak keje ke ape ke kan .. huhu.. 

terasa macam tak de mood aje nk kje .. nk mencarinya ag la mls .. huhu.. rase seronok  duk umah je.. huhuhu..  mak aku pon tak berapa desak sangat tuk aku cari keje .. die ag ske kot aku kat rumah .. lalala..

 tapi tak pada 'My Hero'.Die kerap kali tanye soalan yang same " bile awak nk g cri kje?" .. " dah cari keje lum" .." keje lah xkan awak nk duk umah je" . Die cakap die teringin nak merasa perasaan hantar aku pergi n balik kerja sementara tengah cuti sem ni.. hahaha..pelik. 

Apa2 pun .. aku akan kerja jugak .Walaupun terasa seperti bahagia bile stay kat rumah je .. 






Suka Entry ni? Like la !!

2 comments:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

hahaha... fa tak pernah merasa pergi kerja..

norhidayah sukri said...

@NiGhTiNaNgLe_FARA

hehehe .. seronok dapat pegang duit sendiri :))