! Bila Si Gadis Berbicara !: style rambut pelik

Wednesday, 7 December 2011

style rambut pelik









Disebabkan aku nak g potong rambut hujung minggu ni berikutan keadaan rambut yang dah macam Hantu Kak Limah ..  errrrr..  aku pun g la search kat google dan duk usha2 gaye rambut yang sesuai .. g tanye kat 'My Hero' die cakap g potong pendek macam Shila Amzah..errr. agak pelik kat situ sebab bukan rambut Shila tu panjang ke??  err..  tu lah kalau dah obses sangat kan..  haha .. 


tengah2 duk usha2 tu aku tersearch la style2 rambut yang unik dan pelik .. hehe..  agak menerujakan aku untuk tengok n wat rambut camtu ..  hehehe.... eah , meh tengok pic jum ..










:: agak2 nak pilih yang mane satu ek ?? hahaha  ::




Suka Entry ni? Like la !!

1 comments:

nonyy said...

Makk aii . Dah mcm ap Nony tengok ><