! Bila Si Gadis Berbicara !: Saya Suka Conteng Toilet

Monday, 26 December 2011

Saya Suka Conteng Toilet







Entry hari ni berkisar tentang realiti sebenar yang berlaku kat sekolah aku .. Aku suke sangat bile masok toilet.. sebab hehe.. memang banyak la karya2 hasil nukilan kreatif budak2 sekolah ni ..


Setiap hari masuk toilet je aku akan bace ape yang dorg tulis.. hehehe.. best woo bace .. hari terakhir sebelum sekolah abes sebulan lepas .. aku n Shazila menjalankan ops snap2 pic kat toilet ..  wah ..


ok.. jum tengok gambar n jum start mengutuk  .. hehehehe ..  



extreme photographer la katekan.hahaha ..selamat tak terhumban ke lubang
Ade yang siap nasihat  suh jangan conteng.. wat serabut je.. hahaha.
Die pun bukan tgah menconteng ke?
Hebat..siap ade video lagi !!klas gitu ..hahaha
suruh bertaubat ..klas u!!!
men balas2 chit chat kat toilet .. hahaha..  bestt
suruh taubat.. yang menconteng tu taubat gak la ye..vandalisme tu..hihi
hihihi,, than nafsu menconteng ye :D
Hebat sejarah ni.. hihihi.. Tembok Besar China lagi :D
Org jalan kengkang pon nk kecoh ..hihihi.
senang je!! ajar la die jalan ala2 model .hihi
Cakap Cikgu sendiri babi.. hahaha .msti kes kena denda ngn cikgu..
then tak puas hati.. hahaha



Kepada yang terasa tu sorry yer ,, jangan marah atau saman aku tau ..sje suke2 jer wat entry ni..jangan conteng name aku kat toilet lak pasni..lalalalala.. BEST !! hahaha









Suka Entry ni? Like la !!

5 comments:

Hanis Nizam said...

Hahah lawaklah . Macam2 ada , dah takpayah baca buku teks . Dekat toilet pun cukup :)

norhidayah sukri said...

@Hanis Nizam

heheheh .. tau xpe.. mcm2 ade :D

shazila sukri said...

weh .. aku x sempat la nk conteng2 wt kali terakhir .. hahaa

norhidayah sukri said...

@shazila sukri
RUGI BANGAT KAMU !! hahahhaa

maina said...

teringat zaman sekolah dolu dolu. hahaha