! Bila Si Gadis Berbicara !: ohh.. im fall in love again !

Wednesday, 14 December 2011

ohh.. im fall in love again !


Bila dah fall in love ..bile hati dah terpaut.. macam2 perubahan sebenarnya yang kadang-kadang kita perasan n tak perasan . Banyak perubahan-perubahan yang mungkin kita alami x kisah la dr segi fizikal atau mental .


Antaranya : 

1. Mungkin kita lebih suka mengasingkan diri dari kawan2.Kalau dulu nk duk minum teh kat warung selalu ajak member.. tapi sekarang  .. 
" ahh.. xnak la .. aku nak keluar dengan mamat / minah ni la .Ko g la sorang2 . ! "

2. Senyum sorang2 .. macam kerang kat paso 

3.Dah mula pakai cantik2 ..smart2. Yang perempuannya dah mula blajar2 pakai2 makeup.. wahh.. class gituu!! yang si teruna .. dah mula pakai perfume .. mak ai.. semerbak !!

4.Handfone macam dah terlekat kat tangan tu ha. Kalau bole 24jam nak text die.Kalau kredit banyak rase nak bergayut sampai terseliuh tangan .

5.Dah start menyombong dengan kenalan2 di FB yang tegur2 kat chat lalu berkata " im not single ok. jangan ganggu i ..i ni market tau ! " 

6.Kerap kali mengunjungi kedai topup untuk menopup.. pap pap pap .. 1 hari sampai berpuluh ringgit ko topup,,kalau tak kawen ngn die tak tau jgak la kan .

7.Bagi yang lelaki..kerap kali menjenguk2 n cucuk2 mesin ATM..pokai sebab ari2 duk kuo ngedate ngn beliau jerr..  

8.Dah start nasihat2 member2 yang still single dan berkata " ko ni sampai ble nak membujang.ade couple la baru rase nikmat hidup" ..errr..  xpyah lbih2 ..ko pun lum tentu lagi kekalnya ..

9. Suka dah layan2 cite2 jiwang ni..sambil nangis2 membayangkan yang ko la hero/ heroin yang tgah beraksi tu ..

10.Berasa lebih semangat.. senyum setiap hari  .. hati berbunga riang ..  wahhh ..









Suka Entry ni? Like la !!

3 comments:

Operasi Hitam said...

sedang dilamun cinta ke? ahahaha

norhidayah sukri said...

hahahaha .. xde la .. :p

fatshady92 said...

lmfao =='