! Bila Si Gadis Berbicara !: cara menangani boyfriend panas baran

Sunday, 11 December 2011

cara menangani boyfriend panas baran


1 . Sebagai perempuan yang secara zahirnya diciptakan dengan sifat2 yang lemah lembut n sopan santun tu.. kena lah jage nada suara agar tak same tinggi dengan die mase tgah bertengkar tu.. kalau bole buat suara semanje mungkin macam kucing gatal pon ok.. mne tau hati die bole jadi sejuk ..

2 . Jgnlah korang pun layan panas baran korang.. api kalau dicurah minyak membara2 la die .

3.  Cakap kat die .. " tolong jadi matang sikit" 

4. Mase die nak mara2 korang tu.. buat2 pekak atau buat2 sakit gigi atau pengsan pun ok.. 

5. Suruh die mengucap .

6. Tak tahan sangat clash aje la.. ade boyfriend panas baran buat kusut je !! kite je jge hati die .. die ?? 



:: hubungan antara lelaki dan 'ego' sukar dipisahkan ::

Suka Entry ni? Like la !!

2 comments:

Nelly The Strange said...

nice ... nasib tak ada bf .
:)

AkuBudakKampung.com said...

nice entry cyunk..
=P