! Bila Si Gadis Berbicara !: Kalau saya jumpe Doraemon ?

Wednesday, 22 February 2012

Kalau saya jumpe Doraemon ?





Sedang diulit kebosanan di tempat kerja sambil memandang berplastik2,berbuku2 roti di depan mata.. aku mencapai komik Doraemon yang aku bawak dari rumah tadi.. Selak punya selak terbaca satu cerita yang mana Si Nobita ni naik mesin masa untuk tengok sape jodoh die nanti.. Katenya Shizuka ..


Heee... kan best kan kalau aku dapat bela Doraemon.. kau nak bedal bpe banyak dorayaki pun i sanggup youuu.. kih3 .. 


Kalau la aku dapat bela Doraemon .. x bela pon dapat jumpa jap pun jadi lah kan..aku pun nak mintak macam Nobita mintak.. naik mesin masa then tengok sape jodoh aku nanti.. senang.. xpyah nak penat2 bercinta rak bagai..  last2 meraung2.. putus cinta..  alaaa..bosan la dga.. ki3.. 


Tapi kalau lah berpeluang jumpa Doremon kan.. then dapat tengok jodoh dengan naik mesin masa..aku harap jodoh aku My Hero mucuk2 lah ..heee... penat tau.. hampir setahun menyulam cinta .. wahahaha..  kalau xde jodoh rase nak terjun lombong ulang2 kali je.. weee..  


Tapi betul orang kate.. bace komik ni mempengaruhi..hee.. otak aku da jadi otak kartun..  Fantasi terlalu tinggi.. heehee..  





Sesungguhnya segala ketentuan kita dah pun sedia tercatat oleh-Nya ..




.
Suka Entry ni? Like la !!

1 comments:

Cik Oren said...

Assalamualaikum . .
hehe , maaf menyelit jap . .
nak gtao niey .

kyte tag awa dlm entry ..

http://cikoren98.blogspot.com/2012/02/future-doctors-give-away-2012.html