! Bila Si Gadis Berbicara !: Saya suka awak main gitar !

Saturday, 4 February 2012

Saya suka awak main gitar !



sekadar gambar hiasan 


Assalamualaikum.. 


Dah lme ye tak duk heboh2 mengentry pasal diri sendiri yek.. bole x? ..bole je la ea..Aku nak cerita pasal My Hero.. bagi follower setia dorang tau la sape gerangan My Hero ni yek .. ( macam ade je follower /followers setia ye ) ki3.. b4 that.. tengok gitar atas.. cun gile sei kale pinky2 lagi u... 


Malam ni ..i mean pagi ni 5 Feb 2012 sangat sweet .. hah..ape yg jadi ? kiteorg candle light dinner? kiteorg tgk movie mid nite? spend time bawah bulan ? heee..  tak punnn.. tapi  Kenapa x? kan romantik tu u !! .. heee..My Hero nun jauh di JB ..Saya tersadai kat sini.. sorang2 .. sebatang kara ..( haha.. propa je kutt )


Ok ..berbalik pada cerita tadi.. disebabkan kiteorg berada dalam lingkungan kawasan yg berbeza dan agak jauh..handfone lah penghubung kami.. tettt (cerita tergantung)
Dulu masa My Hero tgah decide nak beli gitar tak sebab die cm sungguh2 nak belajar main gitar and wat hilang bosan ..aku just kte ok sje dengan harapan dia akan mainkan gitar and nyanyi untuk aku ..Aku suke sgt lelaki pandai main gitar then nyanyi untuk kite...  so sweettt..  ( hahaha.. gedik sudah ) 

               Aku : Awak nanti nyanyi untuk saya dengan gitar awak tu ok ! 
          Dia : ok awak..  nanti saya main and nyanyi ok  

Seminggu ... dua minggu ...  3 minggu...  2 bulan...  3 bulan ...  4 bulan... krik..krik..krik 
(hanya bunyi cengkerik)


Setelah agak berdebu almari bilik aku dan terpaksa aku lap balik buat kesekian kalinya barulah malam tadi.. i mean pagi ni dia petik gitar and nyanyi untuk aku .. itu pun cuma melalui fon je.. xbestt.. sy nak live lah awk !!


Tapi apepun tak sangka My Hero mempunyai suara yang lunak..wajah yang kacak dan jari jemari yang memang hebat memetik gitar (hehehe.. bodek nak mintak iphone sbnanya ) hehehe.. tapi serius beb.. sedap gile.. tak tidur malam aku dibuatnye youu..  (haha.. gedik double)


Antara lagu yang dia nyanyikan khas untuk aku ialah lagu Radja -Aku ada karena kau ada..tapi lagu yang buat aku agak tersentuh ialah lagu dari Sofaz -Dan Bila Esok .. kenapa wei? lirik die kuttt...  hee


Dan banyak lagi lagu dia petik sebenarnya..antaranya lagu yg die asyik ulang2 iaitu Carta Hati -Najwa Latif.. My Hero suke sangat lagu ni.. haiyoo.. jadi saya pun ikut awak la..suke jgak lagu ni :))  (gedik triple)


ok..stop..entry ni dah jadi cam diary  .. zzzZZZZZZzzz


Pada aku benda2 kecil macam ni pun dah cukup sweet sangat dah pada aku .. sebab hubungan kiteorg tak lah macam kapel lain yang bukan main romantik... i love u ..u love me.. u jump i jump also..only u in my heart.. ZZZzzzz .bla3 ... kiterorg sempoi saje.. bole jadi kawan.. bole jadi kawan gado..u boom i.. i boom u back .. weee..jadi pendengar masalah..digaul2 sebati dan bole jadi kekasih..


my wish : nak mintak awak main gitar sambil nyanyi depan saya mase befday saya next month.. xde hadiah iphone pun xpe.. weeee  ...







Suka Entry ni? Like la !!

3 comments:

iffakmar said...

hey! check out my blog, i have some unique accessories for sale. murah pula tu :)

princess izaty said...

so nice..
apa jd akhirnye ?

norhidayah sukri said...

@princess izaty

nak jadi tggu bday nanti la.. :p