! Bila Si Gadis Berbicara !: Cerpen : Berahinya Valentine's Day

Monday, 13 February 2012

Cerpen : Berahinya Valentine's Day



“ Hello … come on la dear… tak moden la you tak buat macam ni.. hey.. kajian menunjukkan hampir 80% anak-anak dara kat Malaysia ni dah takda dara ? so..apa yang nak dihairankan..you tu pun Alya ? still virgin? Hahaha.. I don’t believe if you kata you tak pernah buat apa-apa sepanjang you couple dengan Shah tu.. dara? Apa ada pada dara? Just selaput lah you.. dah jodoh ada je yang akan kahwin dengan you. You tak perlu risau ..” .Suria lancang berkata-kata sehingga mempamerkan perubahan pada riak wajah Alya.







Suka Entry ni? Like la !!

0 comments: