! Bila Si Gadis Berbicara !: soalan ramalan pengajian am STPM 2011

Tuesday, 8 November 2011

soalan ramalan pengajian am STPM 2011



Hai semua  terutama bagi yang akan menghadapi peperiksaan STPM berbaki 11 hari lagi ni kan .. emm.. kat sini aku nak share beberapa soalan spot.INGAT !! hanya spot  !! jangan bergantung dan percaya 100 % dengan ramalan ni.


Untuk Paper PENGAJIAN AM 2 (paper 1st aku) : 


  1. OKU 
  2. Globalisasi
  3. Biotek
  4. Penyakit kronik
  5. Pemakanan tambahan
  6. Pasaran produk halal
  7. Globalisasi
  8. Peningkatan harga barang
  9. Sukan
  10. Krisis makanan berkhasiat
  11. Pemerdagangan manusia
  12. Teknologi hijau
  13. Amalan pemakanan sihat
  14. Biodiversiti
  15.                  1 Malaysia                        

Ingat ye kawan2.. macam ade dengar dari sumber yang MUNGKIN boleh dipercayai mengatakan hampir 70% spot tentang isu 1 MALAYSIA dan isu PENINGKATAN HARGA BARANG dijangka akan keluar tahun ni bagi laras sastera  .. InsyaAllah  !!!




:: berbaki 11 hari !!! usaha2 terakhir sebelum berjuang ::





Suka Entry ni? Like la !!

0 comments: