! Bila Si Gadis Berbicara !: Untungnya Gf Dia Manja !!

Monday, 2 April 2012

Untungnya Gf Dia Manja !!





alolololo..manjanya  !!




Hello..  im back ..  haiyoo.. berhabuk bersawang dah blog kesayangan i ni.. adehh.  lama dah i tak update kan.. kan ( hakikatnya takde sape yang perasan pun.. lalala ) hampir sebulan u .. !  aha..  sangat2 bz dan takde mase nak menjengah ..menaip barang sepatah dua words  pun tiada masa.. lalala ( masih jugak nak menerangkan sebab kenapa lame xupdate  even takde sape nak tau ) ..  ok.. krik... krik .. krik...  cengkerik belakang rumah dah berbunyi .


Ok..  sebenarnya yang kat atas tu hanya mukadimah sahaja..  aha.. topic yang i choose untuk tonjolkan pada pagi ni.. i mean mase i menaip this entry.. ialah.. jeng .. jeng.. jeng.. pasal GF YANG MANJA..Definisi GF disini tak semestinya adalah awek kan.. boleh jadi jugak kawan perempuan.. ( hahaha.. suke hati i la nak bagi ape2 takrifan kan ?!!..lalalalala.) 


Untung tak korang sebagai lelaki dapat seorang gf ..yang manja.. (aha..  kalau sorang untung.. kalau dapat lebih sorang sangat2 beruntung kan .. !! ) 


Sebenarnya apa definisi 'manja' ni? i sendiri gagal nak terjemahkan. . yang i tau bile sekor kucing dok gesel2 kat tuan dia..  i akan kata " oo.. kucing itu sangat manja " aha..  macam tu jugak ke dengan manusia..??


HAHAHAHAHAHA.. APAKAH?


Adakah saya cuba nak cakap seorang Gf yang manja akan dok bergesel.. peluk cium..urut ,meliang liukkan tubuh badan mereka di hadapan Bf bagai..sambil mengeluarkan nada-nada yang sangat manja macam seekor kucing?..   errrr.. macam tu ke? 


Hahaha.. mungkin certain lelaki ada yang suka.. tapi mesti kebanyakkan lelaki akan kate .. " kenapa gedik sangat " errr.. " kenapa perangai teruk sangat ? " yalah.. peluk kiss.. muah ..muah bagai depan public .. err.. kalau nak tunjuk manja tu tak payah la nak tunjuk kat public sangat kan.. annoying gile.. argghh.. (emo tibe2 ).Bukan orang akan kate " eah ..  manjanya gf kau !!" .. atau..  " eahh.. sweetnya awek ko" .. ( mungkin ada jugak yg kata)  tapi mesti first persepsi orang akan kata.. " kau perempuan murahan !!" lalalalala.. 


* heee..  entry ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia .. * 




.

Suka Entry ni? Like la !!

2 comments:

nana kamarul said...

lol. one funny post but somehow I agreed with that. Tak perlu nak bermanje lebih2. Geli aku :P

Jai Montana said...

hehe..kucing pakai rambut palsu kuning ;-)