! Bila Si Gadis Berbicara !: Tak rugi aku pilih STPM.. kenape?

Thursday, 26 April 2012

Tak rugi aku pilih STPM.. kenape?



Jumaat 
27 April 2012




Assalamualaikum .. Ok.. harini 27 April 2012 SMK Dato Seth beri penganugerahan kepada saya.. untuk anugerah pelajar cemerlang STPM 2011.. walaupun  result tak segempak mana..  tapi aku tetap anggap ini anugerah paling besar dalam hidup aku since beberapa peperiksaan besar yang pernah aku ambil.Jeng3 ..  sekolah beri saya ini.. 


Dalam sampul tu ade duit ..  RM 2k u.. hahaha.. percaya ? hahaha.. kne tipu.. 

# Flashback ..................................................................


Ahai.. saya ialah lepasan STPM 2011.. aliran kemanusiaan.. .. macam mana saya bole terjebak  untuk menjadi pelajar STPM ni.... jeng3..


Lepas SPM je saya tak fikir jauh2 .. saya terus buat keputusan untuk pergi ambil STPM.. setelah di inform oleh seorang kawan boleh cek kemasukan ke Tingkatan 6.. dan Allah telah memudahkan jalan aku.. aku ditawarkan.. 


hahaha.. eahh.. aku ni kejap2 saya kejap2 aku.. hahaha.. gile ke? weee..  


Tingkatan 6 syok woo.. duk umah dekat dengan family .. senang .. tak jauh dengan boyfriend.. lalalala.. walaupun sebenarnya ramai yang duk kutuk form 6 ni takde kelas la.. apehal la.. " aku nak msuk U .. form 6 ape kejadahnya pakai baju sekolah" hahaha.. dan ade jugak yang duk kutuk2 pggil aku " hoi budak sekolah .. bawah umur .. sedangkan masa tu aku 19 already.. krik krik le..  


Heehehe.. ramai dah budak2 yang tak cemerlang SPM boleh score dengan hebat untuk STPM..jadi untuk budak2 lepasan SPM 2011 yang dah dapat tawaran untuk pergi form 6 .. pergi la ye..  best gilakk.. rase mude je sebab dapat jadi budak sekolah lebih 1 tahun setengah banding mereka yang lain.. weee..


*Sorry untuk penggunaan kata ganti nama diri yang bertukar2 .. kejap2 saya.. kejap2 aku .. weee.. :p




.


Suka Entry ni? Like la !!

4 comments:

Kuchiki EnnaMoon said...

hehe, tahniah :D

the owner of cicak tersepit said...

singgah sini dengan tapak kaki yang kotor . hehe !
nice en3 !
saya pon dak f6 gk tp taun nih upper 6 !
salam perkenalan !

loncat dekat sini ! hiyak! hiyak! eh terlupe nak cuci kaki tadi! tolong cucikan tapak kaki saya ye?

nana kamarul said...

oh wow! congrats dapat 'RM2K'. LOL

cak oni said...

just comment sobat
visit to my blog
ronigaulmamen.blogspot.com
i can follow