! Bila Si Gadis Berbicara !: YEY ! HADIAH SPECIAL !!

Sunday, 21 August 2011

YEY ! HADIAH SPECIAL !!

 


Hari ni je balik dari sekolah .. Mak aku dengan muke yang penuh kesuprise'an berkata.


"Mak ada hadiah special tuk ko! " Dengan wajah yang bersinar2 mak aku berkata.


Aku pulak dengan wajah yang sangat excited dan berkobar-kobar menjawab .."Wah ! apakah ??"


Dalam hati berkata dah lame mak aku tak bagi hadiah tuk aku yang macam suprise kan .Selalu nya hadiah dari mak aku berupa permintaan daripada aku .Errr..paham kan.?? .Maksudnya ,bila aku mintak sesuatu mak aku bagi tu kire hadiah la kan .


Mak aku yang masih dengan wajah excited dan bersinar-sinar terus menjawab pertanyaan dari aku dengan wajah yang selambe.


Nak tau hadiah nye apa?


Errrr...  MEJA SETERIKA!!!!!


GAMBAR HIASAN SAHAJA.(MEJA SETERIKA AKU LAGI CUTE )






Memang sukar nak ditafsirkan apa perasaan aku ketika itu .Ingatkan nak bagi kereta ke, bagi harta pusaka ke,cakap ade anak raja datang meminang ke kan ..Rupa-rupanya ..MEJA SETERIKA ..


Kenapa aku tak excited pun dengan hadiah tu ? Sebab , lepas ni dengan meja seterika yang baru dan agak cute tu ,mesti lagi banyak baju yang aku kena iron lepas ni...Huarghhh..  aku paling tak suka gosok baju ..  Penat ..  sebab memerlukan penilitian yang amat tinggi .kena pastikan setiap sudut baju tu licin.. kan3..


Errr.. itu je lah untuk entry kali ni ..  huhuuuhuh.. apa-apa pun ..thanks mak bagi hadiah tu ..hehehehe..  :)


Suka Entry ni? Like la !!

3 comments:

Mr.B[e]ave[R] said...

hehe..cian nye..xpew la..berbakti untuk gosok baju tuh

PRINCE said...

he3..keep up the good work..someday your real present would come..hmm..someday..;)

mia said...

hye dear,
do visit my collection...
thnx you...
:)
http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/