! Bila Si Gadis Berbicara !: CERITERA KAWANKU

Friday, 5 August 2011

CERITERA KAWANKU















Dalam entry kali ni aku nak cite pasal kawan aku SHAZILA SUKRI ..macam tu la nama kat dalam ic dia kot.huu..Dia ni antara orang yang paling rapat dengan aku kat dalam dunia ni.. dan aku boleh la labelkan dia sebagai kawan baik aku .tapi bukan sebab dia rapat dengan aku.Tp sebab dia  memang baik..Ni orangnye ha..  nak tayang ..huuu


SHAZILA SUKRI..haha..besonye mato ko..haha..


Dan antara yang best sekali , nama ayah kiteorang same..  SUKRI ..ejaan pon sama.. haha.. so,ramai la orang terconfuse dengan keturunan kteorng ni ..Memandangkan kiteorang sama-sama duduk kat Taman Mewah.. Pergi sekolah sama-sama dan duduk kat kelas pon sebelah-sebelah..Hee..cikgu-cikgu yang xtau pon akan tanya.."eah,korang kemba ke? " haha.. tgk muke sikit..boleh jadi kemba x? haha...

yang pendek sikit tu ialah aku ..T_T

Emmm..kiteorang ni boleh dikatakan dah lame la knal ..Sejak darjah 1 ag..mase sama2 sekolah dekat SK YONG PENG masa tu..tp takdir memisahkan kteorg..wahh.. haha..  fom 2 bru ktorng jumpa balik..mase tu aku bru dapat tau Shazila ni dah dapat adik..sbb mase darjah 1 dulu aku cuma tau adik beradik dia ada 2 org je..tp skg da bertmbah jd 3..Akak dia cun tau..adik dia pon comel..haha..adik dia aku tau suka cantik2 ala-ala princes gitu..sebab tiap kali aku datang uma dia msti nampak adik dia pkai reben2 kat kepala ,makeup-makeup lagi..,heeee...Nak tgk adik dia? heee...comel...  hiii..

cute kan?  :)

Shazila ni sangat2 memahami aku..huu..time aku ade masalah dia selalu nasihatkan aku..Dan kebanyakan nasihat dia tu memang bguna dan sangat matang..huhu..dan dia ni pon boleh bace apa yang aku tgah pkirkan ..haha..  hebat tak hebat.. huuu..
Teringat time aku putus cinta mase tu..hak2 lawak je dga perkataan "putus cinta" tu.. eeee.. huu..dia la bnyak bagi aku support..huu..dengar apa yang aku rase..dga sume kesedihan aku dalam mase yang sama berkongsi  kegembiraan dengan aku..  




tayang lagi  ..:)
 Ade satu benda ni yang buat aku rase bersalah pun ade.. sebab die pon turut terlibat sekali dalam krisis aku..huuu..  macam masalah besar sgt je kan..haha..ade sorang perempuan yang aku boleh katakan gile ni.. ngutuk2 dia.. kutuk nama lagi..haha..aku rase perempuan tu jeles dengan nama SHAZILA tu..  mgkin sebab nama perempuan tu terlalu hodoh dan jelesla tu ! ..haha..dan salah 1 sebab ag mungkin perempuan gile tu ingat kiteorg adik beradik memandangkan nama ayah kteorg same..so mule la nk cri pasal gak,,plik2..huuu..  ni ha..  antara kutukan-kutukannya  :..




Hahaa.. nama FB pon letak nama LILY NGUYEN .ahak..patutla x nk letak nama betol kan..hodoh gak nye kan name die tu..haha.. .Tp seriously mmg aku rase bersalah sbb patut hal ni antara aku dengan perempuan tu je..tp Shazila ley terlibat dan dikutuk sekali..adei...  huu.. patut x patut?  hmmm....  erkkk...dan untuk perempuan ni..eeuuu...   rase nk tonyoh2 je muke die..  lalala.. haha... ni muke perempuan gile tu..huh  !..




iklan fair & lovely  (model sebelum ) hahaha.. 
  Nak tgk lagi??  uhhh...   


vogue ke?



Lagi?  ?  huhu...dr muke pon da tau die ni memg kurang ..opsss...bukan kurang..tp xde lgsung sivik !!..huhuhu..  nak gado dengan kteorng yang standard adik-adik pada dia..xsda ke diri tu dah tua.. dah layak pegang title ANDARTU kot..huhu..  
haaaaa...  lagi muke die  ...


edit plisss...eeeuuuu..

Patut ke nk kutuk-kutuk orang? hina-hina orang kalau die pon x la cntek mane.. kutuk kawan aku gamba cantik sebab flash cmera ? dr ko!! dengan flash + lampu kalimantang segala+ lampu jalan pon lom tentu cantek la..aishhhh...   haaaa....  jum la bandingkan  ...  org gile ngn rabun  je kot yang akan cakap perempuan ni yg cun ..huh !









Hahaha..  sorry la ye Shazila kalau sebab ko kawan ngn aku ko kene cmni..huhhu..  aku mintak maaf ea..  huhuhu..  stakat tu je lah pasal dak SHAZILA ni..  haha... thanks pada yg sudi bace  ..:)


Suka Entry ni? Like la !!

6 comments:

Zulfahmi Abidin said...

ko lupe letak no telipon dye weh.^_^

norhidayah sukri said...

no tepon sape?

PRINCE said...

the one who wearing tudung is definitely look more beautiful i think ;)

norhidayah sukri said...

hahahaha.. yea.. agree with u ..:)

fatshady92 said...

ko lupa nk tulis sal aku weh,,

shazila sukri said...

eh ,, nape aku sesat kt sini ? hehehe