! Bila Si Gadis Berbicara !: Wahai Lelaki !

Sunday, 21 August 2011

Wahai Lelaki !

 

1.Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak wanita keluar kali pertama. 1st date la kan,mesti rasa takut-takut .Mana tau tu jadi date terakhir pulak kan..sape tau..  





2.Lelaki cuba meniru gaya selebriti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.Jadi orang lain sekali sekala tak salah kot kan kalau nak pikat seseorang tu. Kan ?  





3.Bila seorang lelaki berkata ..."Emmm,tengoklah dulu macam mane!" Ayat tu ayat familiar kalau seseorang tu berkata tidak atau kurang setuju .

menyampah lak aku tgk mamat atas ni..haha


4.Bila lelaki cakap direct to the point dalam sesuatu hal,dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya .






5.Adalah biasa lelaki cemburu apabila perempuan acap kali menyebut nama lelaki lain di hadapannya.




6.Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan ,lelaki juga rasa sedih,cuma dia tak tunjuk kesedihan kat orang lain

alala...buruknyerr. 


7.Adalah amat memalukan bagi seorang lelaki yang tidak dapat membantu wanita 






8.Kebanyakan lelaki amat lemah dengan air mata perempua.Lebih lemah lagi apabila air mata itu mengalir dari perempuan yang dikasihinya .Keran itulah air mata  dikatakan senjata kaum wanita . :)





ini hanya pandangan peribadi semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah pergi  :)
Suka Entry ni? Like la !!

1 comments:

PRINCE said...

no..definitely not going to agree with this..you hurt my feeling you know..huk3 ;p