! Bila Si Gadis Berbicara !: Luahan hati konon :p

Friday, 23 September 2011

Luahan hati konon :p

 Dah lame tak update blog ..  huhu.. sebab kenape??  ketandusan idea dan xde mase kot..
hahaha.. bz trial . anyway .. soalan trial stpm kali ni (wah ..macam dah byk kali amek je :p)  agak mencabar la kot. adei .. cepat2 la abes seksa trial ni.
Lpas ni ade lagi satu ' seksaan' jiwa raga menanti.. kih3.huhu..STPM la ape lagi
adei .. ape yang aku mampu buat sekarang cuma bace buku banyak2 yang  kadang2 aku rase aku tak paham sangat dan lepas beberapa minit trus lupa.. hahaha  ..
hahaha. harap2 pil vitamin kuatkan daya ingatan yang cikgu kasi tu boleh la tolong yekk..  huhuu..

   Bercakap tentang perasaan ,aku tengah mengalami sedikit konflik dengan jiwa sendiri. huhu.. Kenapa aku rasa macam si die macam cuba nak jauhkan diri dari aku je. huhu.. sedih  !!! malas nak tunjuk kat die sangat sebab x nak die perasan yang aku ni memang gile2 sayang kat die . hahaha..ego nye aku . puiii  :p

   Ape yang aku mampu buat sekarang cuma bersabar dan cakap kat diri sendiri macam ni .. " kalau die sayang die  x kan ade orang lain "  . Biarlah .. buat lah ape2 pun.Aku tengah belajar untuk setia .
Sebab ???  takut dengan hukum karma . huhuhu.. Aku percaya dengan hukum karma .Sebab pernah terkena .
anyway lagu ni best ..  !!!



   Ape2 pon entry aku hari ni memang x boleh bla.. hahaha.. lawak2 je..  Bagi yang bace tu thanks .. Anda digalakkan gelak bersama2 saya jika entry ni lawak dan menjengkelkan :p
Suka Entry ni? Like la !!

0 comments: