! Bila Si Gadis Berbicara !: DPP Yayasan Al bukhary 10 tahun akan datang =D

Thursday, 18 October 2012

DPP Yayasan Al bukhary 10 tahun akan datang =D







Ecehhh.. sejak2 ni asyik update pasal YAB je eah... emmm.. ni cume impian,angan2,cita2 dan mungkin juga cadangan ...  heeee...   

1st ...  bilik..aka katil aka tempat beradu or wateve la nk buat dalam bilik tu ialah.. jeng3..  cmni rupa die...  

yang ni untuk gegurl2 sekalian lah .. pinky sweetnye..dan memang takkan bangun g kelas kalau tido dalam rumah pink ni sebab dah terasa mcm princess..mkn tido je lah tggu putera raja dtg minang  =D




  

yang ni pun cool.. lagi cool kalau letak econ dalam bilik..astro ke esbox ke kan..kalau bilik den cmni sumpah tak balik Johor dah .. hahaha.. boleh ?
     

yang ni pulak cadangan   impian untuk bilik para lelaki mahupun yang tak berapa nak lelaki tu =D 


agaknye lelaki nk bilik cmni.. mne aku tahu kan..  =D





                             

atau camni?ntah.. mne aku tahu..aku bukan laki . =D
          

2nd ialah toilet cadangan       impian YAB cmni rupenye                       
Air panas mahupun juice tembikai turut disediakan di sini.. mandi manda dengan gembira .. ea? 

                          
Seterusnya .. cafe ... 

semua jenis masakan disediakan..termasuklah makanan masakan ibu sendiri... waiter dan chef juga segak2 belaka =D

                                     
                                  Seterusnya pemandangan YAB dari jarak jauh adalah begini ..


dilarang mencelup kaki yang bercagu didalam swimming pool ini =D
                            

        

     Seterusnya YAB mall 

terdapat pelbagai premis jualan dan menyajikan discount sehingga 100 % ..pizza hut,,domino pizza,mcd dan seangkatannye ade dalam mall ni ..pekerja2 dalam ni pun merupakan artis populer spt Aaron Aziz,Kamal Adli,Nora Danish,Sharifah Aini mahupun M.Daud Kilau yang buat kerja part time..=D
                         

                  Seterusnya masjid YAB  akan kelihatan seperti ini ..

                 


ok.. sekian angan2 ku... ehe.. post ni tidak bermaksud atau ingin mengaitkan sesiapa..just suka suki.. bagi penghidap sakit jantung atau ibu mengandung ditegah perlu berfikir 2,3 atau 4 kali untuk mentelaah entry ini..bagi yang sedang beremosi,putus cinta,gagal exam atau hilang kucing juga dinasihatkan tidak membaca entry ini.. =D sekian.. 



 Hidup perlu angan2 ..walaupun kadang2 cume angan2 kosong =D

     
.           
Suka Entry ni? Like la !!

0 comments: