! Bila Si Gadis Berbicara !: new life in UUM :)

Friday, 14 September 2012

new life in UUM :)







ehemm.. harini 14 Sept 2012  ... bersamaan hari Jumaat.. tengah landing2 di atas katil bilik bernombor 563 ..berseorangan tanpa roomate... (sambil menahan sebak :p ) .. harini Jumaat.. Hari cuti bagi negeri Kedah.. rase janggal gile.. sebab kat Johor cuti Sabtu Ahad..  

pada mulanya sangkaan aku hidup kat U ni sangat teruk.. bile duk dengar cerita2 sepupu aku,Teha yang katenye pada mulanya aku mesti homesick and susah nak sesuaikan diri sepanjang mase kat sini agak meleset sebab aku tak rase sangat benda tu semua. alhamdulillah.. yelah ..memandangkan ini first time aku duk berjauhan dengan family kan. :'( 

hari orientasi yang aku sangkakan sangat teruk rupenye tak la teruk mana.. cuma kaki melecet2 duk jalan kaki banyak je lah.. dan mungkin kurang tidur.. tapi tu semua pengalaman baru dan sangat seronok.. :))

ehe..  tetiba terasa formal lak..  hahaha.. dan yang paling best sekali sepanjang minggu orientasi ialah dapat jumpe Aaron Aziz..  hohoho.. (namun amat malang sekali gambar tidak sempat disnap :'(  )  .. sebenarnya jumpe Aaron Aziz merupakan antara impian aku sebab aku ingat sampai mati pun aku takkan ade peluang jumpe beliau..  hohoho ( sambil senyum gatal ) ngeh2.. :3

antara gambar2 sepanang minggu orientasi... no edit okey  ... ! ( tangan didada mata keatas ) 


Sebelum 'bersukan'


tarian dari DPP Sime Darby






go go go kart :p

khidmat bakti Kampung Rawa ,Changloon 



BYEEEEE,,,,,  



..
Suka Entry ni? Like la !!

2 comments:

Jiha said...

gud luck for your study!
adik ambil cos ape?

norhidayah sukri said...

@Jiha

thanks akk.. hospitaliti ^^